Na een heel geslaagde (eerste) post-coronabeurs lanceren we nu met net zoveel plezier onze vernieuwde website. De vorige dateerde alweer van enkele jaren terug en stilstaan is achteruitgaan. Voor een stuk staken we al in het nieuw. Onze huisstijl en logo kregen een opwaardering, net zoals onze toonzaal in Ruiselede. In Eke gingen we zelfs voor een complete make-over. We doen dat allemaal niet zomaar. Het houdt telkens een belofte in: wij zijn klaar voor de toekomst. Wij zijn de uitgelezen partner voor bouwpromotoren, vakmannen, installateurs én hun eindeklanten. Lamo is een kwaliteitslabel en een maatstaf, en dat willen we tonen. Elke dag opnieuw. On- en offline.

In die visie past een website die mogelijkheden biedt. Hedendaags, overzichtelijk en toegankelijk. Misschien niet helemaal een vierde, digitale toonzaal – daarvoor waarderen we persoonlijke contacten te veel – maar zoveel scheelt het niet.

Traditie en vernieuwing

Lamo viert dit jaar de 35e verjaardag sinds Edwig en Christa langs de Poekestraat in Ruiselede hun eenmanszaak in landbouw- en industrietoebehoren startten. Vandaag zijn we in Ruiselede, Oostende en Eke aanwezig. Wat goed is, hebben we al die tijd behouden. We zijn een familiebedrijf gebleven. Toegegeven, die ‘familie’ telt ondertussen vijftig leden die elke dag het beste van zichzelf geven maar de spirit blijft onveranderd: de klant komt op één, wordt vriendelijk welkom geheten en is nooit een nummer.

Wat goed is, hebben we 35 jaar bewust behouden. En elders zijn we mee met onze tijd. Nu helemaal. Ontdek onze vernieuwde website!

Een vraag? Iets laten weten? Meer info?

Levert dit nieuwsbericht nieuwe inzichten op, of wissel je graag van gedachten over iets? Laat het ons weten!

Contacteer ons